fbpx

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

MI A MEGRENDELÉS MENETE?

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a  „Kapcsolat” oldalon vagy írjon az info@beidesign.hu email címre, mi pedig 24 órán belül válaszolunk. Levelében kérjük írja meg:
  • Egy rendelkezésére álló címert szeretne másoltatni, vagy egy leírás, kép, pecsét alapján tervezzük és fessük meg címerét? 
  • Milyen anyagra szeretné: (fa plakett, fa pajzs, akvarell papír vagy fém ). Bővebben a választékról. 
  • Írjunk-e a címer alá feliratot? Ha van elképzelése a betűtípusról ami Önnek tetszene, kérjük küldjön róla képet, de természetesen mi is tudunk ajánlani a címerhez illőt.
  • Szeretné-e ha a címer antik hatású lenne? Bővebb információt itt talál.
 2.  Az adatok alapján küldünk Önnek egy árajánlatot és a terv véglegesítésétől számított határidőt. Ez az összetettségétől függően általában 2-5 hét.
 3.  Az árajánlat elfogadása után, 30%-os előleget kérünk az alapanyagköltségekre és a tervezés költségeire.  
 4. A kapott anyagok és információk alapján  pár napon belül egy digitális vázlatot küldünk. Ezt Önnel egyeztetve kérései szerint módosítjuk. A cél minden esetben az, hogy partnereink tökéletesen elégedettek legyenek a végeredménnyel. 
 5. A véglegesített terv alapján megfestjük a címerét, majd küldünk néhány képet az elkészült műről.  Ha kifogástalannak találják (eddig minden korábbi vevőnknél így volt), a fennmaradó összeget utalással vagy utánvétellel tudja rendezni. 
 6.  Az elkészült címert postai úton vagy futárszolgálattal tudjuk küldeni.

MILYEN ALAPOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

Ahhoz, hogy egy többszáz éves múltat idéző családi címer lakása vagy irodája méltó dísze legyen, fontos, hogy megfelelően illeszkedjen környezetébe.  Éppen ezért a kifogástalan elkészítés mellett lényeges, hogy a címer karakteréhez illő alapot találjunk, melyben boldogan segítünk Önnek. 

Címerfestés ovális plakettre

Egyedileg, kézzel készült 33X26X3 cm méretű,  címer oldalán kissé domború, hátoldalán sík ovális plakett. Hosszúkás címerekhez ajánljuk. 

Címerfestés akvarell papírra

A kiváló minőségű akvarell papíron minden címer fenségesen mutat, ezért bátran ajánljuk. 

Címerfestés fa pajzsra

Egyedileg, kézzel készült 25X20X3 cm méretű,  címer oldalán kissé domború, hátoldalán sík fa pajzs. Szélesebb címerekhez ajánljuk. 

Címerfestés fémre

A festészetben is egyre elterjedtebb dibond fém lemez/műanyag kompozitot tudjuk ajánlani, ami könnyebb,
esztétikusabb és jobban kezelhető mint az egyszerű fém  lemez.

 

HOGYAN ZAJLIK A CÍMER TERVEZÉS?

Nincs jó minőségű képe címerről?  Nem áll rendelkezésére csak egy rajz, pecsét vagy leírás? Csak a nagyszülők történeteiből tudja hogyan nézhetett ki a családi címer?  Esetleg nincs sajátja, de életétét, családját, elért eredményeit szimbolizáló egyedi művet szeretne terveztetni?   Szakképzett, heraldisztikában jártas művészünk örömmel áll rendelkezésére! 

Íme egy példa hogyan születik egy töredezett pecsétből először egy vázlat, majd pedig a végleges mű. 

Eredeti dokumentum

Terv

Az elkészült festmény

Kérhetem, hogy címerem antik hatású legyen?

Egy előző évszázadokban festett, azóta megőrzött családi címer igazi ereklye. Sajnos viharos történelmünk során nagyon kevés ilyen mű maradhatott fenn. Speciális alapozási és felületkezelési technikánkkal, kérésére akár „több száz éves de jó állapotban fennmaradt” hatású művet is tudunk készíteni Önnek.  

"Kopottas" aranypigment festés

Halványabb, visszafogottabb színek